Hangszerkészítés


Hangszeráruház


Előadóművészet


Oktatás


Népzenekutatás


Eseménynaptár


 

Kapcsolat


 

Honlaptérkép


Vissza a kezdőlapra


Kurzusok  l  Tanári hivatásom  l  Oktatási segédanyagok 


 


Oktatás - Kurzusok


 

Szerényi házAz utóbbi években nem kevés munkával sikerült Ekler Dezső Ybl-díjas építész barátunk által tervezett házunkat úgy befejezni, hogy az vendégek fogadására is alkalmassá vált. A Duna partján álló házban négy szobában akár 12 főnek is szállást tudunk nyújtani; kamarakoncertekre, exkluzív kiállításokra alkalmas helységünkben pedig 35-40 ember is kényelmesen elfér.

Családi tevékenységeinket tehát olyan egyéni és kiscsoportos kurzusokkal bővítjük, amelyekben minden esetben a vendégünk igényei szerint alakul az oktatás.
Egyéni-, kiscsoportos kurzusok kezdőknek és haladóknak

Már néhány nap alatt is megtanulható a hangszer beállítása, a tekerő karbantartása, az alapvető játéktechnikák.

Ezt a lehetőséget azoknak ajánlom, akik új hangszert vásároltak, és első kézből, a mestertől szeretnék megtanulni a tekerő beállításának, karbantartásának legfontosabb elemeit, illetve kíváncsiak a tudásszintjüknek megfelelő és a hangszerben meglévő zenei lehetőségekre.

Szerényi házRepertoárépítő program kezdő muzsikusoknak

Fontos lehet ez a lehetőség olyan muzsikusok számára is, akik nem a megszokott (egyéb kurzusokon elsajátítható) tekerős repertoárt szeretnék megtanulni hangszerükön. Fontos lehet azoknak is, akik teljesen kezdők és otthon egyedül, vagy nagy létszámú kurzuson nem boldogulnának.

Hangszerkészítő kurzus

Lehetőség van tekerő készítésére is. Ehhez biztosítom az előkészített faanyagot és a szükséges szerszámokat is. Hangszerkészítésre körülbelül 8-10 napot kell szánni.

A házunk Budapest legszebb üdülőövezetében található, így a tanulás mellett bőven van lehetőség családi pihenésre, kikapcsolódásra. Sportolás, kirándulás, városnézés, uszoda, szauna, teniszpálya, bicikli, hajókirándulás, lovaglás mind-mind a rendelkezésre állnak.


 

A kurzus minden nap 10-16 óráig tart.
Tekerőkészítés 9-17 órág.
Ára: 130 Euro/nap/fő ebéddel együtt.
Szállással és teljes ellátással: 170 Euro/nap/fő.
Tanítás
Szeretettel várjuk jelentkezését: bela@szerenyi.hu